Moteo Excellent Dealer

Nieuws van RC Scooters

Moteo Excellent Dealer

Wist U al dat wij Uw Moteo Excellent Dealer voor het Heuvelland en omstreken zijn?

Moteo Nederland heeft RC Scooters Margraten aangesteld als ”Moteo Excellent Dealer”. Deze dealer heeft ervoor gekozen om intensief te werken met de volgende merken: Peugeot MotocyclesSYM, en Super Soco. De Moteo Excellent Dealers voldoen aan alle kwaliteitsnormen op het gebied van sales, service en klanttevredenheid en zijn altijd up-to-date met alle ontwikkelingen van deze merken. Wat kunt u van ons als Moteo Excellent Dealer verwachten?

  • De Moteo Excellent dealer RC Scooters heeft het complete aanbod van scooters Sym, Peugeot en Super Soco in de showroom gepresenteerd staan. U kunt dus elk model van deze merken bekijken en ontdekken bij RC Scooters Margraten
  • Om de beste service te verlenen beschikken wij over de juiste gereedschap en analyse apparatuur voor de merken Peugeot Motocycles, SYM en Super Soco. De Moteo Excellent Dealer volgt alle mogelijke kennistrainingen om bij te blijven van de laatste ontwikkelingen. Op deze manier bent U verzekerd van de juiste service
  • De Moteo Excellent Dealer RC Scooters ondersteunt elke campagne, promotie of introductie op het gebied van scooters en accessoires. Hierdoor bent U altijd verzekerd van de laatste nieuwtjes, introducties en trends
  • De Moteo Excellent Dealer RC Scooters is exclusief partner van de officiële Peugeot Motocycles, SYM en Super Soco webshops. Uw bestelling van de officiële Peugeot Motocycles, SYM en Super Soco webshops wordt dus via ons uitgeleverd.

Deel dit bericht via:

Meer nieuws

RC inruil weken !!

🔴🔴🔴 de RC inruil weken 🔴🔴🔴 Heb jij nog een oude 2takt brommer, scooter, sloper of een niet zuinige 4takt? Help ons mee om de fietspaden schoner te

Bericht lezen »

Kymco e-bike dealer RC Scooters

🔴🔴 BREAKING NEWS 🔴🔴 Wist jij al dat Kymco buiten scooters nu ook e-bikes maakt van A-kwaliteit 💯👌🏻 Alle onderdelen op deze Kymco e-bikes zijn van absolute topkwaliteit van #Shimano 🚴‍♂️ benieuwd geworden?

Bericht lezen »

Corona virus

Veel vragen van klanten of we wel of niet geopend zijn ivm het coronavirus. Daarom even wat feiten op een rijtje: 1: We zijn gewoon

Bericht lezen »

Black February

Ook dit jaar is er weer onze “BLACK FEBRUARY” actie ?? koop of bestel je in Februari een SYM Scooters Fiddle 2 black edition of een Peugeot Motocycles Kisbee black edition

Bericht lezen »

Nieuwe website

Met trots kunnen wij melden dat onze nieuwe website online gaat. Onze vorige website was inmiddels wel redelijk verouderd en we vonden dat het tijd

Bericht lezen »

Snorfiets omkeuren naar Bromfiets?
Bel snel voor een afspraak: 043 458 4863