Nieuwe website

Nieuws van RC Scooters

Nieuwe website

Met trots kunnen wij melden dat onze nieuwe website online gaat. Onze vorige website was inmiddels wel redelijk verouderd en we vonden dat het tijd werd voor een nieuwe site op het oude vertrouwde adres. Allemaal wat moderner en meer van deze tijd, net zoals de scooters ook steeds moderner worden met dagrijverlichting, injectie of zelfs helemaal elektrisch. Ook kun je nu makkelijk occasions of nieuwsberichten delen op Facebook, Twitter of Whattsapp met je vrienden, super handig en helemaal up-to-date dus. Ook deze is weer naar volle tevredenheid ontwikkeld door Luc Bemelmans van Studio Luc, bedankt Luc !!

Deel dit bericht via:

Meer nieuws

RC inruil weken !!

🔴🔴🔴 de RC inruil weken 🔴🔴🔴 Heb jij nog een oude 2takt brommer, scooter, sloper of een niet zuinige 4takt? Help ons mee om de fietspaden schoner te

Bericht lezen »

Kymco e-bike dealer RC Scooters

🔴🔴 BREAKING NEWS 🔴🔴 Wist jij al dat Kymco buiten scooters nu ook e-bikes maakt van A-kwaliteit 💯👌🏻 Alle onderdelen op deze Kymco e-bikes zijn van absolute topkwaliteit van #Shimano 🚴‍♂️ benieuwd geworden?

Bericht lezen »

Corona virus

Veel vragen van klanten of we wel of niet geopend zijn ivm het coronavirus. Daarom even wat feiten op een rijtje: 1: We zijn gewoon

Bericht lezen »

Black February

Ook dit jaar is er weer onze “BLACK FEBRUARY” actie ?? koop of bestel je in Februari een SYM Scooters Fiddle 2 black edition of een Peugeot Motocycles Kisbee black edition

Bericht lezen »

Snorfiets omkeuren naar Bromfiets?
Bel snel voor een afspraak: 043 458 4863