RC inruil weken !!

Nieuws van RC Scooters

RC inruil weken !!

🔴🔴🔴 de RC inruil weken 🔴🔴🔴 Heb jij nog een oude 2takt brommer, scooter, sloper of een niet zuinige 4takt? Help ons mee om de fietspaden schoner te krijgen !! Wij garanderen nu minimaal €200 inruilpremie voor je oude barrel bij aanschaf van een nieuwe euro 4 benzine scooter, een e-scooter of een e-bike !! Peugeot Motocycles SYM Scooters Vmoto Soco e-mobility NIU NIU Nederland Kymco E-Bikes

Deel dit bericht via:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter

Meer nieuws

Kymco e-bike dealer RC Scooters

🔴🔴 BREAKING NEWS 🔴🔴 Wist jij al dat Kymco buiten scooters nu ook e-bikes maakt van A-kwaliteit 💯👌🏻 Alle onderdelen op deze Kymco e-bikes zijn van absolute topkwaliteit van #Shimano 🚴‍♂️ benieuwd geworden?

Bericht lezen »

Black February

Ook dit jaar is er weer onze “BLACK FEBRUARY” actie ?? koop of bestel je in Februari een SYM Scooters Fiddle 2 black edition of een Peugeot Motocycles Kisbee black edition

Bericht lezen »

Nieuwe website

Met trots kunnen wij melden dat onze nieuwe website online gaat. Onze vorige website was inmiddels wel redelijk verouderd en we vonden dat het tijd

Bericht lezen »